ACRO d.o.o (Muscle Freak)

Radno vrijeme:
Pon-Sub 08:00 do 21:00
Ned 10:00 do 21:00
Kontakt:
Pratite na :

O nama

Tvorac Muscle Freak brenda je društvo Acro d.o.o., specijalizirano za uvoz suplemenata za sportsku prehranu. Ekskluzivni smo uvoznici za mnoge planetarno poznate brendove a od 2018 godine, proizvodimo i vlastitu liniju suplemenata, vrhunske kvalitete.

U posao sa uvozom i distribucijom suplemenata za sportsku prehranu krenuli smo u januaru 2011 godine. U to vrijeme su na tržištu poslovale različite kompanije, koje su u svojoj ponudi imale brendove i proizvode porijeklom mahom iz istočno evropskih zemalja, upitnog kvaliteta ali sa visokim maržama…formula kojom su se očigledno mnogi vodili.

Naša misija je proširiti svjest o zdravom načinu života, te edukovati naše sugrađane koliko je pravilna prehrana, kretanje i aktivan život bitan segment u životu. Naši sportisti su ujedno i naš najveći zadatak, konstantno im biti u stanju odgovoriti i na najzahtjevnije zahtjeve. Trudimo se uvjek imati u ponudi ono najbolje, najkvalitetnije, ono što se traži i uvoziti samo one proizvode koji “rade svoj posao”. Drugačije nas ne zanima!