ASTRA (obuća)

Radno vrijeme:
Pon-Sub 08:00 do 21:00
Ned 10:00 do 21:00
Kontakt:
Pratite na :

O nama

ASTRA d.o.o. i BOROVO d.o.o. kao najveći trgovinski lanci za trgovinu obućom raspolažu sa 110 maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine i kao takvi imaju vodeće mjesto u pogledu tržišnog učešća u našoj djelatnosti. Naši prodajni objekti obiluju bogatim asortimanom obuće koji se odlikuje raznovrsnošću, visokim kvalitetom, dizajnom vrhunskih svjetskih modnih proizvođača i originalnošću. U asortimanu naših trgovinskih lanaca u ponudi su modni brendovi obuće: Geox, Imac, Tamaris, NeroGiardini, Primigi, Marco Tozzi, Skechers, S.Oliver, Igi&Co., Tosca Blu, Frodo, Pretty Ballerinas, Fabi, Loriblu.

Naši napori su usmjereni na kontinuirano snadbijevanje i dopunjavanje postojećeg asortimana najnovijim modelima koji su u skladu sa svjetskim modnim aktuelnostima i trendovima. Prodajni objekti su opremljeni savremeno koncipiranim enterijerima koji su u skladu sa trendovima uređenja evropskih i svjetskih salona obuće.

Vodeći se potrebama i zahtjevima svojih cijenjenih kupaca i istovremeno prateći evropske i svjetske modne trendove, grupacija Astra i Borovo na BiH tržište pored bogatog asortimana modne obuće, uvodi i poznata imena iz svijeta modne konfekcije poput MaxMara Weekend, Studio, Leisure, SPXcode, MAX&Co., Pennyblack, LIU᛫JO, Guess, Guess By Marciano, Hugo Boss, Escada, PINKO, Twinset, Desigual, Sisley