BOJPROM (dječija oprema)

Radno vrijeme:
Pon-Sub 08:00 do 22:00
Ned 10:00 do 22:00

Kontakt:
Pratite na :

O nama

Bojprom d.o.o. Banja Luka je firma koja uspješno posluje još od 1999. godine. U početku samo kao veleprodaja a kasnije firma širi i razvija mrežu svojih maloprodajnih objekata.

Vremenom Bojprom postaje prepoznatljivo ime u svijetu bebi i dječije mode, što je upravo ono čime se bavimo. Zapravo, Bojprom je zastupnik i distributer mnogobrojnih svjetskih a takođe i velikog broja brendova iz regiona bebi opreme, bebi i dječijeg tekstila, obuće i igračaka. Od 2017godine, Bojprom postaje i franšizing partner najveće italijanske modne kuće OVS s.p.a. te u našem sastavu posliju OVS i OVS Kids radnje.

Ono što nas izdvaja od drugih je širok asortiman prodajnih proizvoda, jer u svim našim radnjama su zastupljene veličine za bebe, djecu i tinejdžere odnosno, za uzrast od 0-16 godina.
Svi brendovi koje zastupamo rade po najnovijim standardima i rade na kvalitetu svojih proizvoda pa tako i naši kupci imaju uvijek sigurnost i garanciju na kvalitet, te posebnu pažnju pridajemo očuvanju lojanosti kupaca kroz kartice lojalnosti, akcije i različite pogodnosti prilikom kupovine. Samim tim Bojprom I ispunjava svoj osnovni cilj poslovanja – ostvariti zadovoljstvo svojih kupaca.