DM Market

Radno vrijeme:
Pon-Sub 08:00 do 21:00
Ned 10:00 do 21:00
Kontakt:
Pratite na :

O nama

Kako bismo vam omogućili kupovinu svih proizvoda po atraktivnim i povoljnim cijenama, baš u onom momentu kada su vam potrebni, osmislili smo koncept dugoročno povoljne cijene – pod nazivom UVIJEKPOVOLJNO.

Dosta vam je lova na sniženja? Guranja kroz gomilu u prodavnici u potrazi za posljednjim preostalim proizvodom na akciji? Dvoumljenja „da li želim ovo kupiti samo zbog toga što je na sniženju ili mi zaista treba…“? Da li želite kupovati povoljnije, ali uz manje stresa i više mogućnosti za planiranje kućnog budžeta?

Ako je vaš odgovor na gore postavljena pitanja „Da!“, svakako će vas zanimati dm koncept dugoročno povoljne cijene – pod nazivom UVIJEKPOVOLJNO .

Zbog brzog tempa života danas je vrijeme postalo veoma važno, a još je i važnije pitanje na koji ga način možemo uštediti. UVIJEKPOVOLJNO je odličan način da uštedite dragocjeno vrijeme ali i novac. Ako se pitate kako – odgovor je jasan – više nema potrebe da „lovite“ akcije i niske cijene od jedne do druge prodavnice jer su cijene u dm prodavnicama dugoročno povoljne na svim proizvodima koji su vam potrebni. Kupovinu obavljajte sasvim opušteno i pritom se osjećajte dobro jer u dm-u kupujete UVIJEKPOVOLJNO. Garantujemo!

U omiljenoj dm prodavnici potražite sve proizvode koji su vam potrebni, upravo u onom momentu kada su vam potrebni i to po atraktivnim UVIJEKPOVOLJNO cijenama.

Savršeno za kupovinu bez stresa i za organizaciju dugoročnog kućnog budžeta, zar ne?