Madona (frizerski studio)

Radno vrijeme:
Pon-Sub 08:00 do 21:00
Ned 8:00 do 21:00

Kontakt:
Pratite na :

O nama

Prvi Frizerski studio MADONNA je otvoren u Julu 1990. godine u Sarajevu na adresi Mulla Mustafe Baseskije 24 kod Katedrale. Nakon dugogodisnjeg rada i stvaranja brenda uz stalnu edukaciju sa vrhunskim akademijama odlucili smo se za prosirenje naseg biznisa na novim lokacijama.

U martu 2008. godine svecano smo otvorili ekskluzivni Frizerski studio “Madonna 2” u “Avaz” biznis centru a vec u Novembr 2008. godine i frizerski studio “MADONNA 3″ u Mercator Centru, Alipasino polje! Nasi moderno opremljeni saloni pruzaju Vam jedinstven osjecaj opustanja I bijega od stvarnosti Uobicajeni komentar/kompliment nasih klijenata je: ” Osjecam se opusteno I stalozeno”. Ambijent pruza udoban I kreativan osjecaj kako za klijente tako I za uposlene stiliste.

Svaki stilista/frizer je vrhunski edukovan I osnovni cilj mu je briga o izgledu vase kose.
Nas tim cini profesionalno i ljubazno osoblje koje ce u svakom trenutku uciniti sve da ispuni vase zelje za dobrom frizurom Mi Vam nudimo posljednje trendove u farbanju, sisanju i oblikovanju frizura za zene, muskarce i djecu. – vizija i misija U frizerskim salonima “MADONNA” vase zadovoljstvo je nasa jedina briga.Od momenta kada dodjete do momenta kada odete, bit cete usluzeni sa postovanjem koje zasluzujete. Nakon vase prve posjete nasim salonima bice vam ponudjene mnoge kreativne ideje za promjenu vaseg izgleda. Zelimo da nasi klijenti nose moderne frizure po zadnjim standardima visoke mode i sve ono sto top stilisti diljem svijeta preporucuju mogu dobiti samo u nasim salonima.
Naš glavni zadatak je učiniti da frizerski salon MADONNA budu mjesta na koje ćete se ponovo i ponovo vracati i mjesta koja cete preporuciti Vašim prijateljima.
Posjetite Frizerski studio MADONNA i neka Vaša promjena počne!