OFFICE SHOES

Radno vrijeme:
Pon-Sub 09:00 do 21:00
Ned 10:00 do 20:00

Kontakt:
Pratite na :

O nama

Od svog osnivanja 1996. godine, OFFICE SHOES se pretvorio u međunarodni specijalizovani lanac multibrend prodavnica obuće sa više od 180 maloprodajnih objekata u raznim gradovima: Češke, Poljske, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Makedonije i Srbije.

OFFICE SHOES prodavnice kao i Web Shop u svojoj ponudi imaju širok asortiman svjetski poznatih brendova koji se neprestano dopunjuje.

U Bosni i Hercegovini OFFICE SHOES trenutno ima 14 maloprodajnih objekata koji se nalaze na najboljim lokacijama, čime smo Vam omogućili lak pristup visoko kvalitetnoj obući. Naši maloprodajni objekti su uređeni u skladu sa najsavremenijim modnim standardima. Savremen i moderan koncept po kojem su uređene naše prodavnice doprinosi da veliki izbor najkvalitetnije obuće, za sve uzraste i generacije, bude vidno izložen. Neprestano ulažemo u usavršavanje i obuku našeg tima i time smo omogućili da Vas u svakom maloprodajnom objektu ljubazno dočeka stručno i uslužno osoblje koje će Vam pomoći da sa lakoćom odaberete svoj omiljeni par obuće. Izaberite vrhunski kvalitet za sebe i najbliže.

Posjetite nas u sljedećim gradovima: Sarajevo (BBI Centar, Sarajevo City Centar, Alta Shopping Centar, Grand Centar, Ferhadija), Banja Luka (Ugao ulica Veselina Masleše i Jevrejske, Delta Planet), Mostar (TC Orca), Tuzla (Bingo City Centar), Zenica(TC Džananović), Bijeljina (Nikole Tesle).

Naša Web Shop stranica je sigurna i vrlo jednostavna za poručivanje. Sa lakoćom možete pronaći i poručiti svoj omiljeni par. Svi artikli poručeni na našoj Web Shop stranici se prije isporuke provjeravaju, tek kada se izvrše sve provjere proizvod se šalje na željenu adresu.

Vaša narudžba je potpuno sigurna. Cijenimo Vašu privatnost i zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Kupovina putem Office Shoes Web Shop stranice je potpuno bezbijedna. Vašu narudžbu možete platiti gotovinski prilikom preuzimanja ili platnim karticama u trenutku poručivanja i za svaki artikal imate mogućnost za zamjenu ili odustanak u roku od 15 (petnaest) dana od datuma prijema pošiljke. Izaberite svoj omiljeni par, uvjerite se u kvalitet usluge i brzinu isporuke i pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata.