PLANIKA

Radno vrijeme:
Pon-Sub 09:00 do 21:00
Ned 09:00 do 21:00

Kontakt:
Pratite na :

O nama

Planika je poznata robna marka, multibrand kompanija, jedinstvena u maloprodajnom sektoru sa tradicijom dugom preko 70 godina.

U ponudi imamo veliki izbor ženske, muške, dječije, sportske i specijalne obuće, od renomiranih svjetskih i evropskih proizvođača, a u svakodnevnom radu sa našim kupcima pokušavamo da osluškujemo tržište i ponudimo najbolje proizvode za naše kupce.

Planika trenutno raspolaže sa 74 maloprodajna objekta širom Bosne i Hercegovine, uređenim po svjetskim i europskim standardima, a svim ljubitljima mode, kvalitetne i udobne obuće u njima su na raspolaganju brendovi: Ecco, Tamaris, Nine West, Hogl, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Lloyd, s’Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Darkwood, Nike, Ambitious, Converse, Puma i mnogi drugi.

Izgradnjom distribucijskog know – how – a, te planskim razvojem novih distributivnih kanala, Planika je stekla apsolutno povjerenje uglednih svjetskih proizvođača poput ECCO – a , Gabora i Are koji su danas našli mjesto u našem distributerskom portofoliju. Dugogodišnje iskustvo i kvalitet krunisali smo certifikatima „Best Buy Award“ u kategoriji najbolji omjer cijene i kvaliteta i „Qudal” za superiorni kvalitet u odnosu na konkurenciju.