SBERBANK

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08:30 do 16:00
Sub-Ned Zatvoreno

Kontakt:
Pratite na :

O nama

Sberbank je jedna od najstabilnijih finansijskih institucija u svijetu sa tradicijom od 179 godina poslovanja koja nudi proizvode i usluge, zasnovane na najvišem kvalitetu i najsavremenijim tehnologijama. Međunarodna agencija Brend Finance proglasila je Sberbank najsnažnijim bankarskim brendom u svijetu. Također, Sberbank je proglašena najinovativnijom bankom Centralne i Istočne Europe u kategoriji maloprodaje, u izboru časopisa Global Finance.

Sberbank BH je članica Sberbank Europe AG koja je prisutna na 9 tržišta Centralne i Istočne Evrope: Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Češkoj Republici, Hrvatskoj, Mađarskoj, Njemačkoj, Sloveniji i Srbiji. Grupa ukupno zapošljava preko 4.000 radnika u 188 poslovnica (zaključno sa izvještajem 2018. godine).
Konstantno radimo na unaprjeđenju naše ponude proizvoda kako bismo Vam pružili vrhunsku uslugu zasnovanu na Vašim potrebama u skladu sa posljednjim trendovima u bankarstvu. Nama je izazov da u svakom trenutku možemo da Vam ponudimo što bolje i raznovrsnije finansijske proizvode i na tom izazovu radimo u kontaktu sa svakim pojedinačnim klijentom.
Bankari njeguju individualni pristup svakom klijentu, pružajući im uslugu koja je posebno kreirana da odgovori na njihove jedinstvene potrebe i očekivanja.
Naš cilj je da gradimo trajne, harmonične odnose sa našim klijentima na način da posvećujemo pažnju njihovim potrebama. Kao Sberbank BH, nastojimo da postanemo banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata.