SPORT VISION

Radno vrijeme:
Pon-Sub 09:00 do 22:00
Ned 09:00 do 21:00

Kontakt:
Pratite na :

O nama

Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odjeće i opreme na tržištu balkanskog regiona. Sa različitim sportskim konceptima, posluje u 9 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini,Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji. Ima rasprostranjenu malorodajnu mrežu kao i online prodavnice.Kompanijaje osnovana 1996. godine u Bijeljini, a sjedište je u Beogradu.

Sport Vision je zastupnik renomiranih sportskih brendova Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, North Face i mnogih drugih. Takođe je i partner vodećih svjetskih sportskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, čiji proizvodi se mogu naći u svim maloprodajnim objektima kompanije. U kompaniji Sport Vision zaposleno je više od 4000 ljudi i taj broj se svakodnevno uvećava.

Poslovanje kompanije Sport Vision posvećeno je davanju pozitivnog doprinosa društvu i okolini, razvojem i implementacijom odgovorne poslovne prakse koja, ujedno, obezbjeđuje i ostvarivanje finansijskih uspjeha.

Kompaniju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja i od svog osnivanja je tržišno orijentisana sa prepoznatljivim brendovima. Brzo reagovanje na tržišne zahtjeve i profesionalni odnos prema potrošačima i partnerima, čine Sport Vision kompanijom kojoj se vjeruje. Sport Vision aktivno ulaže u razvoj sporta i mladih sportista.